Förlovning & vigsel

”Hos oss hittar du ett brett utbud av förlovnings- och vigselringar i alla prisklasser.”

Efva Attling

Sveriges största smyckesdesigner som har skapat vackra och speciellt designade förlovning/vigselringar till sin Wedding Collection. Ringarna är i 18k och finns i rödguld och vitguld. Stenarna är i högsta wesselton kvalité.

Flemming Uzeil

The circle of love har sedan 1964 varit en av våra största leverantörer av förlovning/vigselringar. Från detta märke kan ni välja ringar både med och utan stenar och i material som silver, titan, palladium, platina samt vitt & rött guld.

Schalins

Nordens största ringtillverkare. Deras affärsidé är att förena traditionella hantverk med morden teknik. Härifrån kan du beställa svensktillverkade ringar med brett materialutbud och med både oäkta och äkta stenar i olika kvalitéer. Deras kunniga och erfarna medarbetare som är specialiserade på de olika leden i tillverkningen uppfyller gärna era egna önskemål.

Zoola

Ett svensk företag som specialiserar sig på vackra briljantringar med TW som kvalité. Ringarna går att få i både rött, vitt eller rosé guld.

Stjärnringen

Diamanten som växer har funnits i 40 år. Märket är unikt då du har möjlighet att byta upp storleken på dina stenar. Modellerna har både klass och stil för både ung som mer mogen ålder. Stjärnringen erbjuder även matchande örhängen och halsband som är perfekt som morgongåva etc.

Since 1919

I denna kollektion hittar ni högkvalitativa ringar i 18k guld.
Ringarna går att få i olika utföranden och stenarna finns att få i två olika kvalitéer som standard.

Lars Wallin

Om ni är ute efter det lilla extra så har Lars Wallin vackra & exklusiva ringar för er båda.

3D Gold

Vackert utformade alliansringar i rött, vitt & rosé guld med matchande släta ringar.

3D Titan

Titanringar där ni kan välja äkta eller oäkta stenar. Du kan få ringarna med färgade band i rött, vitt och rosé guld samt silver. Ni har även möjlighet att ändra storleken på ringarna.
Har ni egna idéer går det att komponera sin egna ring med höjd, bredd, antal stenar, och storlek på sten.

Chimento

Ett exklusivt italienskt företag.
Deras fantastiska bouquet ringar där du visuellt får en mycket större sten till ett lägre pris. Ett nytt och modernt sätt att sätta stenar på.

© 2020 Smycket Jönköping
WEBBPRODUKTION:
Divido IT Webb Reklam